Anton Gustafsson – Spetskompetens i onlinemarknadsföring och finansmarknaden

Anton Gustafsson-Consilium Online-Västkustinvesteraren

Anton Gustafsson

Grundare av Consilium Online AB

Anton är grundare av Consilium Online med spetskompetens inom privatekonomi, investeringar och onlinemarknadsföring. Antons arbete består främst av att arbeta med kvalitetsgranskning av våra skribenters redaktionella innehåll och driver på fritiden Västkustinvesteraren.se, en av Sveriges största aktiebloggar.

  • 0730-225212
  • hello@consiliumonline.se

KUNSKAPSOMRÅDEN

Kunskapsområden & spetskompetenser

Anton Gustafsson har drivit egna bolag i över 10 år där stort fokus har legat på försäljning och marknadsföring online. Spetskompetensen finns i framför allt dessa kunskapsområdena:

Aktier & Investeringar

Under flera års tid har Anton brunnit för allt som har att göra med investeringar, börsen och aktier. Det har lett till att Consilium Online har ett stort fokus på att erbjuda guider, jämförelsetjänster och andra viktiga delar till människor som vill förbättra sin privatekonomi. 

  • Aktier
  • Fonder
  • Investera pengar
  • Börsen

Privatekonomi & företagsekonomi

Anton startade sitt första bolag när han var 18 år och har sedan dess startat totalt 4 stycken varav han fortfarande är aktiv i tre av dessa. 

Under de mer än 10 år han har drivit småbolag har han fått lära sig mycket om företagsekonomi och därmed kunnat använda kunskapen för att kunna värdera bolag på börsen.

Då ekonomi är en av Antons spetskompetenser så har det spridit sig till vilka sorters sajter vi erbjuder våra besökare och att kvalitén på dessa är mycket hög.

  • Privatekonomi
  • Sparande
  • Företagsekonomi

Webbutveckling, sökmotoroptimering & onlinemarknadsföring

Ända sedan Anton studerade programmering och webbutveckling på gymnasiet har han drivits av att bygga hemsidor i olika former. Idag är det Anton som är ansvarig för utvecklingen av våra sajter samtidigt som han är ansvarig över 3 olika webshopar i två andra bolag.

Efter att första hemsidan byggdes runt 2008 så har Anton byggt runt 50 sajter. Med tiden växte intresset för både onlinemarknadsföring och möjligheterna som finns inom sökmotoroptimering. 

Numera har han många års erfarenhet av företagsamhet online och har lyckats lyfta flera av våra sajter till viktiga Topp 3-platser i sökmotorerna.

  • Webbutveckling
  • Onlinemarknadsföring
  • Sökmotoroptimering (SEO)

HISTORIK

ARBETSPLATSER

Anton Gustafsson har under större delen av sitt vuxna liv arbetat som egen företagare. I dagsläget är han delägare i tre onoterade bolag som han arbetar aktivt i. Du hittar mer information här nedanför.

Card Store logotyp grå
Card Store AB

Co-Founder

Card Store är en av Sveriges ledande leverantörer av gratulationskort. Bolagets produkter säljs i cirka 800 butiker runtom i norden (och ytterligare runtom i världen). Anton är medgrundare och arbetar främst med digitala kanaler och kunder.

Paper Town AB

Co-Founder

Paper Town är en ledande leverantör av posters och tavlor med butiker främst i norden. Men bolaget exporterar även till bland annat England och Tyskland.

Consilium Online logotyp grå
Consilium Online AB

Founder

Som grundare och VD av Consilium Online AB så arbetar Anton som “spindeln i nätet” mellan olika content creators som skapar innehåll till Consiliums nätverk av finanssajter.

VART KAN JAG HITTA MER AV ANTONS ARBETE?

Artiklar

Här nedanför listas ett urval av artiklar och texter som Anton Gustafsson antingen har författat själv, bidragit till eller omnämnts i.

Artiklar Anton har skrivit eller medförfattat

Artikel och krönika skriven av Anton Gustafsson hur du kan investera pengar genom aktier, börsen och alternativa investeringar.

Skriven av Anton Gustafsson och publicerad på Aktieskolan.se 22 september 2019.

Omnämningar i ekonomi- och finansmedia

Artikel och krönika skriven av Anton Gustafsson (Västkustinvesteraren) om aktier, investeringar och privatekonomi.

Publicerad av Nicklas Andersson (Avanza bank) den 30 januari 2017

Börsvärlden.com lyfter fram Västkustinvesterarens (Anton Gustafsson) omröstning om bästa aktiebloggarna och vilken aktiebloggare du hade valt till att förvalta ditt kapital.

Publicerad av Börsvärlden.com den 19 maj 2017

DET HÄR HAR ANTON LÄST TILL

Utbildning

Anton Gustafsson har endast utbildning från gymnasiet. Efter det så tog han ett sabbatsår och backpackande i Australien och på Bali. När han kom hem från resan i januari 2010 återgick han till att bli egenföretagare. Men tack vare dessa tre utbildningar fick han grunden till vad som idag räknas som hans spetskompetens; ekonomi, investeringar och börsen i allmänhet.

Webbutveckling

Här föddes intresset för att börja bygga hemsidor redan 2008. Nu +10 år senare har över 50 hemsidor byggts.

Företagsekonomi

Genom att läsa företagsekonomi i skolan fick Anton upp intresset för hur och varför man borde investera pengar.

Programmering

Inte det starkaste ämnet under skolgången, men det gav ändå Anton grundkunskaper som sedan har utvecklats.