Om oss

Consilium Onlines målsättning är att hjälpa människor till en högre kunskapsnivå inom privatekonomi & investeringar.  

+ 0
Olika hemsidor
+ 0
sidvisningar/mån
+ 0
publicerade artiklar
+ 0
år på nätet

Vi skapar inspirationsguider

Consilium Online AB skapar guider för att inspierera människor till en bättre privatekonomi. Vi startade 2015 och har sedan dess förvärvat och lanserat cirka 15 hemsidor inom nischerna privatekonomi och investeringar.

Våra två mest besökta sajter är Västkustinvesteraren.se (ekonomiblogg som drivs av Consilium Onlines grundare, Anton Gustafsson) och Aktieskolan.se. Aktieskolan förvärvades 2019 och en totalrenovering genomfördes direkt. Nu är investeringsportalen fylld med över 100 artiklar och har varje månad tusentals besökare.

Bolagsuppgifter

Consilium Online AB
559014-6725
Borgås gårdsväg 4
43439 Kungsbacka

hello@consiliumonline.se
www.consiliumonline.se

Vilka arbetar på Consilium?

Consilium Online AB grundades av Anton Gustafsson våren 2015. Anton arbetar idag som “spindeln i nätet” mellan olika partners och frilansande skribenter.

Anton Gustafsson-Västkustinvesteraren-3-2250x2750

Jag grundade Consilium 2015 (tidigare drev jag en enskild firma som byggde hemsidor) genom att kombinera mina två stora intressen; investeringar och bygga hemsidor.

Jag har själv investerat på börsen i över 10 år, men mer aktivt sedan 2014/15. På min personliga aktieblogg så kan du läsa om mina egna investeringar och hur jag har valt att placera mina pengar.

Läs mer om Anton Gustafsson

Anton Gustafsson

VD & Grundare

Stora delar av våra inspirationsguider skapas av våra frilansande skribenter. Vi samarbetar med flera olika skribenter med hög kunskap och stort intresse av privatekonomi och investeringar.

Har du också en spetskompetens inom finans och önskar att skriva för oss? Kontakta oss på hello@consiliumonline.se.

Skribenter och content creators

FrilansaNDE SAMARBETSPARTNERS

Skribenter

Annonsera?

Vårt nätverk har +250.000 sidvisningar i månaden. Det unika med trafiken är att alla är ute efter en enda sak; tips på hur man förbättrar sin privatekonomi genom investeringar.

" Consilium Onlines målsättning är att hjälpa människor till en högre kunskapsnivå inom privatekonomi & investeringar. "